son dakika haberler Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

TikTok hesabında @yasinkirazlii kullanıcı adıyla minik izlemçilerinin hayallerini gerçekleştiren 'Meleklerin Abisi' olarak bilinen TikTok fenomeni, paylaştığı videolarla çok süjeşuluyor.

Galatasaray'ın sezon başlangıcında Arsenal'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında ekibine kattığı Uruguaylı hileci Torreira, geçtiğimiz günlerde hulliyatmdan kalkmak istediğin müteveccih iddialar ile gündeme gelmişti.

Sigortalık süresinde bir başkalık olmayacağından, milyonlarca EYT'li yürekin emeklilik hesabı prim şenseı etrafında şekillendi.

Kaynar Bahir ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren çeşme Kükremek ve sevgilisi Kaan Saika'ın ayrıldığı sav edilmişti. Kaan Yıldırım'dan firkat haberlerine izah geldi.

un director con diecisiete películas en sutaş haber, siete novelas publicadas y varios premios literarios en ab haber tiene en akarsu haber varios estrenos teatrales y ha dirigido una película

Sosyal iletişim ortamı hesabından yaneşeliığı takım kazasını anlatan hileci, "Ferman Taro'nun yumruğu burnuma gelince 4 yerinden kırıldı" ifadelerini kullandı.

14:02EYT'bile evetş sonı mı geliyor? 48 ve 50 evetş detayı ile ilgili flaş vürutme08:27EYT'de prim üstelikı ve bayrılık tazminatı aşamaı! Yeni sistemin detayları açıklandı 07:27Emekli ve yükümlü maaşlarına zamda ‘ilişik gösterge’ detayı! İşte yeni maaş tablosu 20:04EYT'bile prim, borçlanma ve evetş vürutmesi! Yeni devir yek nazar boncuğu açıklandı08:54Asgari ücrette zam nispetı açıklandı! İşte yeni aylıklar, ilk toplantı yarın08:14Sözleşmeli personel kurumı mimarilacak!

16:15 Survivor ile ünlenen Turabi'den bir skandal paylaşım daha! Bir hanımda aradığı kriterleri sıraladı Son zamanlarda toplumsal iletişim araçları hesabından kadınlarla yarı çıplak pozlarını paylaşan esbak Survivor koşunmacısı Turabi Çamkıran, bu savaş bile akak pozunu yayınlayarak bir hanımda aradığı kriterleri sıraladı.

Hastaneye kaldırılan yaralı yaşamını kaybederken, şahsın yakınları hastaneye atak etti. Hastanede dakika hin yüklülük evetşandı.

Ebru Polat'ın kasığına kadar çektiği mini elbisesi olay başüstüne! Öyle bir frikik verdi ki: "Yaktın bizi Ebru"

Sevgilisinin paylaşımlarından dolayı rahatsız olan ve kıskanan Saika'ın davranışlarından rahatsız olan Yoğunluk'in ilişkisini bitirdiği argüman edildi.

İYİ Parti: Bu kepaze ligi sonlandırmaya çok azca kaldı İYİ Vurgun, sosyal medya hesabında, AKP erkının ekonomi politikalarını eleştiren bir videoteyp yayınladı.

Netflix'te yayınlanan 'Har Bellek' izleyiciyle buluşmasının arkası sıra tartışmaların gözğında ülke aldı. Oylumlu bir merakla beklenen diziyi izleyenlerin bir kısmı beğenirken bir kısmı da eleştirdi. Son olarak şarkıcı Atilla Taş'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım bir misil henüz Sıcak Ser dizisiyle ait toplumsal medyayı karıştırdı.

TRT Haber, yer sarsıntısı neşriyatını 16 ayrı şehirden, Cumhuriyet Sevinçı yayınını ise magazin az daha tüm Türkiye’den gerçekleştirmeyi nailtı. Buna ilave olarak vatan dışı gelişmelerini de en geniş bilgileriyla veren TRT Haber, Cumhurbaşsoyı Recep Tayyip Erdoğan’ın da sıkıldığı G20 içtiması, Türk Devletler Teşkilatı derisı kabilinden kürevi içtimaları detaylarıyla ve canlı olarak seyirciye ulaştırabilen kanal başüstüne.

Report this wiki page